HOOGEVEEN – De KNVB heeft de landelijke indelingen van de hoogste divisies van het amateurvoetbal bekendgemaakt. Dat betekent dat voor VV Hoogeveen en HZVV de tegenstanders voor komend seizoen bekend zijn.

VV Hoogeveen

VV Hoogeveen komt volgend seizoen uit in de zondag Hoofdklasse A en treft daarin onder andere provinciegenoten Alcides, MSC en VV Emmen. De blauwwitten zullen dit jaar wel wat verder moeten reizen, de ploeg zal voor het leeuwendeel van hun uitwedstrijden moeten afreizen naar het zuidwesten van het land. Hoogeveen begint de competitie op 1 september met een uitwedstrijd tegen Alphense Boys.

Volledige indeling:

Alcides
Alphense Boys (Alphen a/d Rijn)
Be Quick 1887
Emmen
HBS (Den Haag)
Hollandia
JOS/Watergraafsmeer (Amsterdam)
Leonidas (Rotterdam)
MSC
Quick’20 (Oldenzaal)
RKAVV (Leidschendam)
SDO (Bussum)
SJC (Noordwijk)
RKVV Velsen
VOC (Rotterdam)

HZVV

HZVV keert komend seizoen weer terug in de zaterdag Hoofdklasse B en zal er alles aan gaan doen om zich dit jaar wel te handhaven. In vergelijking met de buren staan er voor HZVV veel minder lange reizen op het programma, met ACV, Staphorst, Buitenpost, SC Genemuiden en Flevo Boys treft de ploeg namelijk al vijf districtsgenoten. HZVV start de competitie op 31 augustus met een thuisduel tegen Staphorst.

Volledige indeling:

ACV
Berkum
Buitenpost
DETO
De Dijk
Eemdijk
Flevo Boys
SC Genemuiden
HZVV
NSC Nijkerk
Purmersteijn
SDC Putten
Staphorst
Swift
Urk
RKAV Volendam