Foto: VV Hoogeveen/Gerjo Stegeman

HOOGEVEEN – De selectie van VV Hoogeveen (zat) voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. Nadat eerder al een flink aantal spelers van de huidige selectie aangaven te blijven bij de ploeg van trainer Edward Sabandar, hebben Marco Santing, Zifyon Djababoe en Dylano Wolters ook laten weten graag te blijven bij de derdeklasser.

De 27-jarige Santing is een jongen van de club. Hij speelt zijn hele leven al voor Hoogeveen en is ook actief binnen de jeugdafdeling. Vorig seizoen maakte hij na 191 wedstrijden in het eerste zondagelftal de overstap naar de zaterdag. Dylano Wolters keerde afgelopen zomer terug van een avontuur in de jeugd van FC Emmen. Eerder speelde hij ook voor PEC Zwolle. Na een moeizame eerste seizoenshelft knokte het 18-jarige talent zich na de winterstop in de basis en behoort hij tot de uitblinkers. De 21-jarige Zifyon Djababoe kwam afgelopen zomer over van HZVV 2. Ook hij speelde zich de laatste wedstrijden in de basisformatie van trainer Edward Sabandar.

Eerder gaven Raimon Benjamins, Edwin Santing, Dylan Bezuyen, Eduard Kobes, Saroney Vreeling, Joy Eising, Jesse de Haas, Ruben de Haas, Danny Kuiper en Twan Reinders al aan ook volgend seizoen in het blauwwit van Hoogeveen zaterdag te spelen. Met een aantal andere spelers staan nog gesprekken gepland. Andy Kreeft maakt de overstap van Hoogeveen zondag en Jelmer Wierenga keert terug van De Weide.