De afgelopen 2 weken is Voetbal Hoogeveen op zoek gegaan naar het beste elftal uit de regio Hoogeveen van het afgelopen seizoen. De stemrondes zitten erop en het Voetbal Hoogeveen elftal van het seizoen is inmiddels bekend. Bekijk hieronder wie erin staan.

Het Voetbal Hoogeveen elftal van het seizoen 2019/2020:
1. Rick Kalsbeek (Nieuw Balinge)
2. Bennie van Dam (SV Pesse)
3. Arjan Kleine (SV Pesse)
4. Sven Evenhuis (SV Pesse)
5. Sjors Pieter Greving (De Weide)
6. Verena Jager (HZVV dames)
7. Dennis van Wijk (SV Pesse)
8. Björn Zwikker (Hoogeveen zondag)
9. Maria de Lima (HZVV dames)
10. Remmert Verbrugge (SV Pesse)
11. Dione Keizer (Vitesse ’63 dames)

Primeur

Net als in andere jaargangen waarin Voetbal Hoogeveen op zoek was naar het beste elftal uit de regio deden ook dames mee aan deze verkiezing. Dit jaar, in tegenstelling tot andere jaren, werd er echter ook massaal op dames gestemd waardoor er voor het eerst drie vrouwen in het regionale elftal van het jaar staan. Verena Jager, Maria de Lima (beiden HZVV) en Dione Keizer (Vitesse ’63) ontvingen alle drie meer dan 250 stemmen.

Topseizoen Pesse

SV Pesse was bezig aan een topseizoen en is met vijf spelers hofleverancier van dit elftal. Met Bennie van Dam, Arjan Kleine, Sven Evenhuis, Dennis van Wijk en Remmert Verbrugge, die in december ook al werd gekroond tot ‘Hoogeveens voetballer van het jaar 2019’, is Pesse goed vertegenwoordigd. Rick Kalsbeek (Nieuw Balinge), Sjors Pieter Greving (De Weide) en Björn Zwikker (Hoogeveen zondag), die de meeste individuele stemmen ontving (448), complementeren het elftal.