Hoogeveen – De inschrijving van de 21ste editie van het Pand 3&40 Noordelijk Voetvolley Toernooi is geopend. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 22 juni 2019 en is bedoeld voor voetballiefhebbers uit het Noord-Nederland om op een ontspannen wijze het voetbalseizoen af te sluiten. Organisatoren Henri Kramer, Michel Manusiwa en Bert Tigelaar zetten dit jaar volledig in op uitbreiding van het deelnemersveld.

De organisatie kijkt reikhalzend uit naar de komende editie van het toernooi: ‘’Het is altijd een hele leuke dag die we afsluiten met een erg gezellige barbecue’’. Al sinds de eerste editie van het toernooi zitten Henri en Bert in de organisatie van het toernooi. Het duo is onlosmakelijk verbonden aan dé afsluiter van het voetbalseizoen in Noord-Nederland, in de beginjaren stond het toernooi bij de spelers zelfs bekend als het ‘’Henri & Bert Toernooi’’. Ruim drie jaar geleden is Michel aangesloten en vormen de mannen een mooi trio. Het toernooi al voor het derde opeenvolgende jaar vernoemd naar hoofdsponsor Pand 3&40.

De organisatie heeft dit jaar als doelstelling om het deelnemersveld uit te breiden: ‘’Wij streven naar totaal 50 deelnemende teams, waarvan 12 vrouwenteams’’, aldus Tigelaar, ‘’Vorig jaar waren er nog 29 herenteams en slechts 6 damesteams, wij hopen dit jaar dus op een behoorlijke uitbreiding van het toernooi’’. Om de kwaliteit van het toernooi te waarborgen zal de inschrijving sluiten wanneer de grens van 50 deelnemende teams bereikt is.

Inschrijven voor het toernooi kan via de vernieuwde website www.noordelijkvoetvolley.nl (klik op de link om te openen). Voorkom teleurstelling en meld uw team snel aan! Een team bestaat uit 3 tot max. 5 personen en moet bestaan uit spelers van minimaal 15 jaar oud. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.