ZUIDWOLDE – ZZVV en Herman Schonewille hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract van de hoofdtrainer. Het nieuwe contract bindt de oefenmeester tot medio 2021 aan de club uit Zuidwolde.

Schonewille (34) is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van het eerste elftal van ZZVV. De technische commissie is verheugd met het aanblijven van Schonewille: ”Met Herman beschikken we over een gedreven, ambitieuze voetbaltrainer die oog heeft voor de hele vereniging. We geloven erin dat hij de juiste persoon is om de jonge, talentvolle spelersgroep naar hun mogelijkheden te laten presteren”, aldus bestuurslid voetbalzaken Sander Kroezen.

Ook Schonewille is blij met het verlengen van zijn contract: ”ZZVV is een vereniging die het aandurft met voetbaltrainers die aan het begin van hun loopbaan staan. Ik ben nog steeds blij met de kans die ik hier afgelopen seizoen heb gekregen en met deze verlenging kunnen we op de ingeslagen weg -met veel jonge spelers uit de eigen jeugd- verder bouwen. Ik zit hier goed op mijn plek.”