Voetbalclub HZVV uit Hoogeveen zoekt met ingang van het seizoen 2019-2020 een trainer voor de tweede selectie, het beloftenteam binnen de vereniging, maar op social media ook dikwijls aangemerkt als het ‘meest gevreesde reserveteam van Nederland’.

Momenteel komt het elftal uit in de reserve eerste klasse zaterdag. De dit seizoen geformuleerde doelstelling – terugkeren op het hoogste niveau voor reserveteams – begint steeds meer gestalte te krijgen.

Ben jij de trainer met passie en visie die in staat is het ingezette proces een vervolg te geven? Dan is dit een uitgelezen kans om aan de slag te gaan bij een ambitieuze vereniging. We zoeken een trainer met ambitie die minimaal in het bezit is van het diploma TC 3 en de kwaliteiten heeft om het elftal en de spelers beter te maken, zowel op technisch, tactisch als mentaal gebied. Je bent een teamspeler, innovatief en weet de spelers op een eigentijdse manier te motiveren.

Herken jij jezelf hierin en wil je de uitdaging aangaan? Mail dan voor 1 maart een motivatiebrief en CV naar de technische commissie:casper.houtzager@gmail.com