Hoe wij scoren met Google

Wat doet Team Adis?

1. Bedrijven ondersteuning en hulp bieden bij het uitvoeren van online projecten, waarbij de hoofdfocus ligt op het trekken van gerichte bezoekers via de Google zoekmachines.

2. Zodra de juiste bezoekers uw website hebben gevonden wordt bekeken wat de gewenste volgende stap van deze bezoekers is. Dient de bezoekers over te gaan tot een bepaalde handeling? Een aankoop, offerteaanvraag of inschrijving? Door de website en pagina’s op een bepaalde manier in te richten, wordt getracht de gewenste actie te stimuleren.

Wat wilt u bereiken?

  • Meer sales? offerteaanvragen? Inschrijvingen? Naamsbekendheid? 
  • Met een vast portfolio van meer dan 30 bedrijven streven de maten van Team Adis naar een maximaal rendement uit de gedane investering.
  • Team Adis legt de lat hoog en de online doelstellingen worden nauwkeurig bepaald in de vorm van % meer sales of meer naamsbekendheid.
  • Team Adis heeft een exclusieve samenwerking met Google.

Hoe wij scoren met Google

Adis Nazareet

A. Nazareet

Adis Nazareet is 30 jaar oud en opereert sinds 2010 als zelfstandig online marketeer. Adis’ passie is om zijn kennis over te dragen aan lokale ondernemingen. Als nummer 6 voelt Adis zich prettig in een leidende rol, behoud graag het overzicht en zet graag de lijnen uit op het middenveld.

Matthijs Beumer

M. Beumer

Matthijs Beumer is 27 jaar oud en is sinds 2014 lid van Team Adis. Matthijs vindt het fijn om in teamverband te werken en online projecten te managen. Met rugnummer 8 bewaart Matthijs graag het overzicht. Matthijs is er echter niet vies van om zo nu en dan op avontuur te gaan.

Melvin Zwiep

M. Zwiep

Melvin Zwiep is 22 jaar en sinds 2016 lid van Team Adis. Als een creatief denkende nummer 7 kijkt Melvin graag uit naar nieuwe uitdagingen. Zijn winnaarsmentaliteit en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat hij niet opgeeft tot al zijn doelen behaald zijn.

Tores

Tores

Tores is tot leven geroepen in het voorjaar van 2014. Tores is afgeleid van het woord top- resultaten, iets wat Team Adis altijd nastreeft. Rondom Tores worden er allerlei leuke acties bedacht. Zo verrast hij werknemers van andere bedrijven die dit verdienen en is hij aanwezig bij leuke feestjes!

Missie & visie

Missie

Middels de inbound filosofie willen we ondernemers en bedrijven laten ervaren wat onze capaciteiten en kwaliteiten zijn in plaats van het zelf te roepen. Deze filosofie zetten we ook in bij de marketing activiteiten van onze klanten. In plaats dat producten en diensten blind worden gepromoot, proberen we potentiële klanten die interesse tonen te begeleiden in het aankoopproces. We staan voor 100% transparantie en eerlijkheid in de communicatie.

Visie

Team Adis verleent oprechte diensten aan klanten in een transparante samenwerking. Authenticiteit en eerlijkheid staan hierbij centraal. Door een team samen te stellen van ondernemers met een eigen online specialiteit willen we binnen 5 jaar uitgroeien naar een vooruitstrevende organisatie in de regio Zuidwest Drenthe.

De ‘5 Team Adis Beloften’

  1. Voor ieder probleem is een oplossing.
  2. We doen nooit beloften die niet reëel lijken.
  3. Huidige klanten gaan altijd voor.
  4. Alle klanten worden gelijk behandeld.
  5. Eventuele problemen worden per direct afgehandeld.

De 6 waarden van Team Adis

Zowel persoonlijk als zakelijk is oprechtheid onze belangrijkste waarde. Oprecht zijn in de communicatie en tijdens de uitvoering van projecten. Afspraken worden nagekomen en er worden vooraf geen beloften gedaan die niet haalbaar lijken. Oprechtheid staat voor eerlijkheid, transparantie, authenticiteit en zuiverheid.
Team Adis streeft naar de hoogste kwaliteit. Ieder teamlid is expert binnen het eigen online vakgebied en is bereid zich verder te ontwikkelen. Door maximaal gebruik te maken van de aanwezige kennis binnen het team, wordt de hoogste kwaliteit nagestreefd.
Samenwerken, elkaar versterken en leren van elkaar. Niet alleen samenwerken binnen Team Adis, maar ook met de klanten, overheid, partners en concullegas.
Ontwikkelen is een sleutelwoord binnen Team Adis. Persoonlijk door het behalen van certificaten en het deelnemen aan cursussen. Als team door processen voortdurend te verbeteren en gezamenlijke doelen te stellen en te behalen.
Teamleden hebben plezier in online ondernemen en passie voor de werkzaamheden. De motivatie wordt geput uit goede resultaten. Goede resultaten zijn tevens de drijfveer om de grenzen te verleggen en de lat te verhogen. Buiten de werkzaamheden om vinden er met regelmaat activiteiten plaats om de onderlinge band te onderhouden.
De teamleden zijn dynamisch en flexibel. Trends en ontwikkelingen worden gevolgd en er wordt inventief gehandeld als de situatie er om vraagt. De teamleden durven uit de comfort zone te stappen en zijn ambitieus.
Hoe wij scoren met Google