Jos Fidom speelt het komende seizoen in het shirt van FC Meppel. De ervaren aanvaller (31) komt over van hoofdklasser HZVV uit Hoogeveen. Fidom is een bekend gezicht in het regionale amateurvoetbal. Hij begon zijn voetballoopbaan bij HODO, waarna hij via FC Emmen bij MSC terechtkwam. Na acht seizoenen bij de zwart-witten koos Fidom vorig seizoen voor een avontuur bij HZVV.

Dragende speler
Aan dat avontuur komt nu echter een einde, nadat hij de lokroep van onze mooie club niet kon weigeren. Abe Wolting, verantwoordelijk voor de selectiezaken, is tevreden met de komst van de ervaren aanvaller. “Met Jos Fidom verwelkomen wij niet alleen een geweldige speler, hij is ook nog eens een ervaren jongen, die uitstekend de kar kan gaan trekken binnen onze jeugdige selectie. Onze selectie bestaat vrijwel volledig uit zelf opgeleide spelers, maar daar zijn enkele dragende spelers bij nodig. Fidom is er daar een van. Hij heeft een rijk verleden in de top van het amateurvoetbal.”

Fidom kiest bewust voor FC Meppel. “Ik geloof in het beleid dat de club voert”, vertelt hij. Ik woon in Meppel en heb binnen FC Meppel veel vrienden. Ook geloof ik in de toekomst van het zaterdagvoetbal. Ik heb heel erg veel zin in het avontuur bij de club, die ik al zo goed ken.”

(Via: FC Meppel)

Jos Fidom