Marco Hartman verruilt komende zomer VV Hoogeveen voor VV Noordscheschut. De 31-jarige aanvaller had enkele weken geleden al bekend gemaakt te vertrekken bij Hoogeveen en zal na volgend seizoen aansluiten bij de ploeg van hoofdtrainer Marc van Meel.

De technische commissie en hoofdtrainer Van Meel van VV Noordscheschut zijn bijzonder content met het feit dat de 31-jarige Marco Hartman volgend seizoen in het blauwwitte tricot van Noordscheschut te bewonderen zal zijn. Na een aantal positieve gesprekken, was snel duidelijk dat er van beide zijden een positief gedachte was om met elkaar in zee te gaan.

Hartman komt momenteel uit voor de zondagtak van VV Hoogeveen en kondigde enkele weken geleden zijn afscheid aan bij de Hoogeveners. Hartman, een seizoen geleden nog goed voor 31 goals in de 1e Klasse, heeft reeds eerder bij een zaterdagvereniging gespeeld. Vier seizoenen lang verruilde Hartman Hoogeveen voor buurman HZVV, om na enkele succesvolle seizoenen weer terug te keren naar zijn oude liefde.